Община Пловдив Район Източен - официален уеб сайт

ИВАН СТОЯНОВ ОТЛИЧИ ПЕДАГОЗИ В ИЗТОЧЕН ЗА 24 МАЙ

В навечерието на 24 май- Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност, спазвайки  традицията в района,  Иван Стоянов отличи  учители и директори на учебни заведения, постигнали високи резултати в работата си.

В тържествена обстановка и пред много гости, плакети на района получиха Мария Петрова- директор на ДГ“Чайка“, Стефан Ганозов – учител по изобразително изкуство в ОбУ“П.Славейков“,  Катерина Додова- директор на ПГТ“Проф. Асен Златаров“ и Димитър Ангелов от ЧЕГ“Стоян Сариев . Отличени с грамоти и книги от български автори бяха още 30 учители и директори от детски градини и училища .

Много се гордея с вас и всички педагози от нашия район, защото работите неуморно за постигане на поставените  цели и имате богат  опит с национални и оперативни програми в образованието.  Налични са   успехите  и в приобщаването на децата и учениците  към културните събития в града, защото само за последните години повече от 12 000 деца посетиха различни по жанрове постановки  на големите сцени в града . 

Като почетен гост, Антоанета Пакова-началник на РУО –Пловдив сподели пред  аудиторията , че е впечатлена от церемонията по награждаване   на просветните дейци и особено  това, че всеки един  е презентиран с успехите си при награждаването. Тя пожела здраве имного успехи в бъдеще на всички.

На събитието беше представен и поздравителен адрес от Янка Такева- председател на СБУ

до Иван Стоянов и учителската гилдия.