Община Пловдив Район Източен - официален уеб сайт

С великолепен концерт на младите таланти от учебните заведения кметът на Район „Източен” Петър Петров поздрави пловдивчани с настъпващата пролет в атриума на МОЛ Галерия.

С великолепен концерт на младите таланти  от учебните заведения кметът на Район „Източен” Петър Петров поздрави пловдивчани с настъпващата пролет в атриума на МОЛ Галерия. Началото дадоха танцьорите от емблематичния Ансамбъл „Тракия” и с гергьовски танц  насърчиха всички изпълнители за успешна сценична изява. Зрители и случайни посетители останаха в захлас пред малките изпълнители от „Слънчев Арлекин”, гимнастичките от НУ”П.Р.Славейков”, спортните танци на Самуил и Пепа от ПГТ”Проф. Ас.Златаров” и ПГСАГ”Арх.К.Петков”, Арт групата Славена, певицата Петя Алексиева и безспорния талант на Нели Солакова . Изненада поднесе и виртуозното шоу на илюзионистът Марио от ПГТ, който приобщи публиката съм фокусите и дълго не беше пускан да си тръгва от сцената.  Промоция на новата си авторска песен направи рапърът Божидар, поддържан от верните си фенове.

Пред всички организаторът на концерта Петър Петров тържествено обеща да организира скоро нова изява за всички и благодари за съдействието на управата на търговския комплекс