Община Пловдив Район Източен - официален уеб сайт

Поздравления за съвременните будители в район "Източен"

В навечерието на светлия празник 1-ви ноември-Ден на народните будители,изпълняващият длъжността кмет на район "Източен" Емил Начев изпрати поздравителен адрес до всички учители и директори на детски и учебни заведения.

"Без вас,съвременните будители,обществото и държавата ни няма да ги има.Без Вашата подкрепа и всеотдайност младите ни хора няма да имат стремлениа и образованост.Гордеем се с вас и в бъдеще ще продължим да подкрепяме всяко ваше добро начинание",се казва в посланието на кмета.

Емил Начев отбеляза,че самият той като учител по професия познава изключително добре трудностите в преподавателската и възпитателна работа и винаги е поставял на първо място хората,работещи в образованието.Много са успехите на преподавателите ни в района,а една част от учителите работят в етническия квартал и тяхната работа е още по-трудна,посочи той.

Емил Начев припомни,че утре от 10:30 ч. в ЦДГ "Наталия" започва тържество,посветено на празника.Ще бъде отслужен водосвет,а децата от градината ще покажат на своите гости колко много знаят за народните будители.