Община Пловдив Район Източен - официален уеб сайт

ЕМИЛ РУСИНОВ ПОСРЕЩНА ЛАЗАРКИ

В навечерието на Великден кметът на район „Източен“ Емил Русинов посрещна китни лазарки от СУ “Найден Геров“, които внесоха  празничност и оживление в кметсвото.

Пременени в народни носии и китни венчета, момичетата от подготвителната група на училището, изпълниха традиционни ритуали за този празник. С много настроение пяха песни и рецетираха стихове за Лазаровден. Тържеството беше подготвено от учителя по музика Станимир Бозуков и Ваня Петкова - учител на групата, които бяха част от празика и подкрепяха децата в изпълненията им.

Емил Русинов благодари за това прекрасно събитие и хубавите пожелания от децата и като добър домакин почерпи гостите си с великденски пакети с лакомства и козуначена пита. „Желая ви да бъдете здрави, все така усмихнати и позитивни, да раздавате от вашите усмивки и в края на учебната година да ми гостувате отново, и да се похвалите с отлични резилтати“, пожела кметът.

Вратите тук са винаги отворени за вас, ще продължим да подкрепяме всяко ваше усилие за обогатяване на учебната среда и след  две години да можем да прережем лентата на новия ви физкултурен салон- обърна се той към учителите и директора - Сашка Кръстева.