Община Пловдив Район Източен - официален уеб сайт

Благотворителен коледен базар в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров"

И тази година в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" се състоя традиционният коледен благотворителен базар.
Коледният дух бе завладял учебния ресторант в гимназията. Дядо Коледа и Снежанка бяха сред най-скъпите гости.
Оригинални идеи, изобилие, красота и изящество струяха от всеки щанд. Произведения на кулинарното изкуство, приготвени от самите възпитаници на гимназията специално за базара, мамеха от всички щандове и изкушаваха присъстващите.
Празнична атмосфера създаде изпълнението на училищната танцова формация "Росна китка".

 

Всеки желаеше да се включи в разнообразните игри и томболи, да закупи оригинален коледен сувенир или да похапне нещо вкусно.
Защото всички в ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" знаят, че детската усмивка е безценна! Знаят и друго - средствата, събрани от коледния базар, са за техни съученици-сираци. Знаят, че благодарение на участието си в коледния базар подаряват и получават усмивки, любов и надежда.
Благотворителният коледен базар бе тържествено открит от директора на гимназията - Мариана Маджирова. Тя призова към милосърдие и щедрост и направи първата покупка.
Гости, уважили празника в Професионалната гимназия по туризъм, бяха Румен Радев - старши експерт по професионално образование в РИО-Пловдив, Стефка Симеонова-главен експерт "Образование и култура" в район Източен и директори на професионални гимназии от Пловдив.